Exclusieve stoeterij met landgoed, Nordrhein Westfalen, Duitsland

Locatie: omg.Düsseldorf,Duitsland. Objectnr. 20. Prijs: vanaf 3.950.000 tot 4.700.000 Euro

Woonoppervlakten :
Hoofdhuis; circa 270 m2
Pension: circa 120 m2
Appartementen personeel; 2: ca. 50 m2 per appartement
Perceel: vanaf circa 9 tot 16,71 ha
Bouwjaar: 1900 - 1990
Energielabel: aangevraagdFantastisch hippisch complex in Duitsland - omgeving Dusseldorf- niet ver van de Nederlandse en Belgische grens welke niets te wensen over laat.
Het geheel is met veel liefde voor detail gebouwd en gerenoveerd naar ecologische maatstaven waarbij de natuur centraal staat.
Dit complex -gelegen op een heuvel- is geheel ommuurd- waardoor privacy optimaal gewaarborgd is. Daarnaast zijn alle mogelijkheden gecreëerd voor het volledige scala van de fokkerij, het opleiden van jonge paarden en het houden van (internationale) wedstrijden.
In de omgeving bevinden zich diverse vliegvelden.
Daarnaast zijn er in de directe omgeving uitstekende mogelijkheden voor golf, kayakken, buitenritten, camperen, fietsen e.d.

 

A. Hippisch centrum

 


Dit omvat een tweetal huizen, t.w. een hoofdhuis en gastenhuis. Het hoofdhuis en gastenhuis is ingericht voor 2 personen en omvat een woonkamer met raam en zicht in 2 stallen, keuken, diverse open haarden, badkamer begane grond, 1e verdieping: slaapkamer met badkamer, yogakamer, inloopkast.
Gastenhuis: woonkamer met open keuken en bedstede. Badkamer met sauna, 1e verdieping wordt momenteel als kantoor gebruikt. Gezellige patio met broodbakoven en grill.

Het paardengedeelte omvat onder meer een laboratorium voor o.a. dekhengsten.
Een binnenmanege met Olympische maten (20 x 60) met lounge en kleine tribune, een kleinere binnenbak (18 x 30) voor jonge paarden, overdekte stapmolen met longeerpiste, buitenbak, 31 stallen, zadelkamer met keuken, 2 appartementen voor personeel, paddocks .
Alle benodigde apparatuur en machines voor het onderhoud van het geheel . Perceel: circa 38 000 m² .

 


B. Fokgedeelte

 


Direct aangrenzend bevindt zich een perceel bestaande uit (met hout omheinde) weilanden, verschillende veldschuren met loopstallen alsmede schuren voor.opslag van hooi en stro.
Alle veldschuren zijn geisoleerd en voorzien van elektriciteit en water. Daarnaast hebben een aantal schuren aansluiting op tv-monitoren.
Op dit gedeelte zijn een veelvoud aan ruiterpaden en hindernisbaantjes gecreëerd t.b.v. de opleiding van paarden. Het geheel ligt in een netwerk van ruiterpaden zodat de mogelijkheden onbegrensd zijn.
De benodigde machines kunnen worden overgenomen.


 

Bijzonderheden:

*
Hoogwaardige bouwmaterialen
* Uitermate representatief landgoed
* Privesfeer
* Verschillende open haarden
* Barbeque
* Fantastische omgeving

 

Soilvabiliteitsverklaring vereist.