Wonen met paarden nabij de Belgische en Duitse grens, Limburg, Nederland

Locatie: Nabij Valkenswaard, NL: Prijs: € 995.000 Euro KK, Objectnr. 30


Perceel: circa 30.000 m2 (uit te breiden met respectievelijk 2 en 5 ha. extra)
Bouwjaar 1970, gerenoveerd 2017
Energielabel: jaOVERZICHT

Deze hippische accommodatie bevindt zich op een charmante, landelijke locatie aan de rand van het bos -met een totale oppervlakte van ongeveer 3 ha- en is volledig paardvriendelijk omheind.
In de nabije omgeving van deze woning bevinden zich verschillende bekende professionele stallen. Daarnaast zijn de bekende concoursen zoals het CHIO Aken eenvoudig en snel te bereiken.
Bovendien beschikt deze paardenhouderij over een bouwvergunning van maar liefst 10.000 m2 en is gesitueerd aan de rand van een natuurreservaat.
Hierdoor is het mogelijk uren in het bos door te brengen zonder een weg te moeten oversteken.
Locatie: de residentie ligt vlakbij de Duitse en Belgische grens (ongeveer 62 km van Mönchengladbach, 85 km van Düsseldorf, 50 minuten van de luchthaven van Düsseldorf, 60 minuten van de luchthaven van Brussel, 40 minuten van Maastricht en Aken, en ongeveer 85 km van Luik met zijn internationale luchthaven voor het luchttransport van paarden.
Enkele afstanden tot bekende hippische evenementen en trainers: 25 minuten verwijderd van Sentower Park, 5 minuten van Rob Ehrens, 35 minuten van Equestrian Centre de Peelbergen, 20 minuten Stal Jos Lansink, 35 minuten Stal Jan Tops, 40 minuten Stal Zangersheide, 50 minuten CHIO Aachen en 60 minuten Stal Anky van Grunsven.


De woning bestaat uit een residence met garage, stallen, stapmolen voor 6 paarden en een hangaar.
Het huis is recentelijk gerenoveerd (2017).
Hier bevindt zich een keuken, toilet, woonkamer, badkamer met douche, een kantoor en 2 slaapkamers.
Het stalgebouw (600 m2 / nieuw dak) is geïsoleerd en bestaat uit 9 boxen, zadelkamer, was- / verzorgingsruimte, een technische ruimte en voldoende opslagruimte voor hooi / stro. In de huidige stal is ruimte voor het plaatsen van extra boxen.
Alle boxen zijn uitgerust met een raam.
Het perceel -met sprinklerinstallatie- is paardvriendelijk omheind met hardhout en beschikt tevens over een hangaar voor het parkeren van een vrachtwagen of trailer.


Omdat het object over een bouwblok beschikt van maar liefst 10.000 m2 zijn alle mogelijkheden aanwezig om hippische dromen te verwerkelijken!
Zo kan men -bijvoorbeeld- een indoor manege, buitenpiste, extra stallen en verschillende appartementen realiseren.
Daarnaast is er een vergunning voor het houden van 49 paarden.


Uitbreiding van het perceel met 20.000 m2 (weiden), alsmede 5 ha. behoort eveneens tot de mogelijkheden..
Deze woning is uniek en biedt volledige privacy!

 

 

.