Idyllisch landgoed met paarden-accomodatie, Spanje

Locatie: Nabij Nerja, Spanje. Objectnr. 203. Prijs: € 695.000,--

3 Woonhuizen
Woonoppervlakte: circa 316 m2
Perceel: circa 17.000 m2
Energielabel: niet aanwezigIdyllisch landgoed met paardenstallen, gelegen in de Andalusische bergen in de Spaanse provincie Malaga.
Op het landgoed bevinden zich drie woningen. De afstand tot Malaga bedraagt ongeveer 50 km, de bekende plaats Nerja slechts 10 km (landinwaarts) en het nationale park met prachtige ruiterpaden 1 km.
Het geheel omvat een rustiek hoofdhuis, een villa (2003) , een kleinere finca, 2 zwembaden -waarvan een zwembad is verwarmd- fraaie terrassen, 13 paardenstallen met een appartement voor personeel en is bijzonder geschikt voor het ontvangen van gasten en/of verhuur.
De dagelijkse inkopen kunnen worden gedaan in het leuke stadje Cómpeta dat circa 10 autominuten verwijderd is.Hoofdhuis (verbouwd in 2002):
Entree, royale woonkamer met open haard op pellets, fraaie, landelijke woonkeuken met granieten aanrecht v.v. diverse inbouwapparatuur, kantoor.
Twee slaapkamers, twee badkamers, ruim terras met glazen wanden, terras, visvijver en verwarmd zwembad.


Villa (2003)
Entree, woonkamer met open keuken en eetgedeelte. Twee slaapkamers, badkamer.
Fraai terras met barbeque en eigen zwembad.

Finca
Woonkamer, slaapkamer, keuken met eethoek en badkamer.


Paarden-accomodatie
13 stallen met een appartment voor personeel of bruikbaar als clubruimte. Buitenbak 60 x 40 m. Paddocks. Fraaie uitrijmogelijkheden in de directe omgeving.


Opmerkingen:
- Ruime parkeermogelijkheden
- Prachtige omgeving
- Internet
- Twee zwembaden
- Op een steenworp afstand van het Nationale Park.