Historisch landgoed nabij Barcelona, Spanje

Locatie: Nabij Barcelona. Objectnummer 514. Prijs 3.500.000,-- Euro

 

Perceel: 6 ha
Bouwjaar: 1048-1970
Woonoppervlakte: ca. 1100 m2
Helikopterlandplaats
Garages
4/5 slaapkamers en 3/4 badkamers
Appartement: 2 slaapkamers, 1 badkamer
Energie label: ja


Hier vindt U een fraai landgoed met ruitersportfaciliteiten dat is gelegen tussen twee nationale natuurreservaten nabij Barcelona. Deze stoeterij biedt volop mogelijkheden voor een familie en een idyllische landelijke levensstijl met prachtig aangelegde tuinen en weiden. Het object is een parel voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur, natuur en paarden.
Een plek om te genieten van het buitenleven en tegelijkertijd, op slechts 30 minuten afstand van Barcelona. Een van Europa's mooiste steden met fraaie mediterrane stranden. Bovendien bevindt dit landgoed zich op korte afstand van bij de twee internationale luchthavens van Barcelona en Girona.


Woonhuis

Begane grond
De ligging van deze "masia" maximaliseert het gebruik van natuurlijk zonlicht; Elke kant van het pand heeft zicht op een ander schilderachtig beeld.
De hoofdingang, met originele gebogen houten dubbele deuren leidt naar de 27 m2 grote gang waaruit alle kamers van de begane grond bereikbaar zijn. Dit is een elegante, stijlvolle ruimte die momenteel fungeert als een ideale galerie voor het weergeven van kunstwerken.
Rechts is de receptie kamer van 27 m2 met houten balkenplafond, een prachtige stenen open haard en twee Franse deuren die uitkomen op het overdekte terras.
Links is de formele eetkamer met dubbele houten deuren naar de ommuurde binnenplaats.
De overdekte zithoeken bieden een plek van rust en ontspanning naast ingebouwde BBQ..

Rechtdoor ligt de stenen trap naar de slaapkamers. Rechts is een gastentoilet, gevolgd door de keuken, rustiek in design met een overvloed aan kasten, twee gangen met voorraadkasten en een ontbijt/eetkamer.


Appartement

Salon met Amerikaanse keuken, 2 dubbele slaapkamers en badkamer
Eerste verdieping
Centrale kamer van 27m2 die alle andere kamers verbindt. Twee slaapkamers met eigen badkamer, ingebouwde kasten, twee slaapkamers, kleedkamer en familie badkamer, kantoor van 15 m2 met wc (deze kamer kan gemakkelijk veranderd worden in een andere bestemming) en terras met uitzicht op de kapel en velden . Trappen die leiden naar een prachtige kamer van 27 m2 met eiken balkenplafond, ideaal voor de realisering van een speelkamer / kunststudio / muziekstudio / bioscoop.


Verdedigingstoren

Het oudste deel van het huis is de verdedigingstoren uit de 11e eeuw die vanuit de binnenplaats wordt geopend. De toren is omgebouwd tot een kantoor van 19.5 m2 met ramen met uitzicht op de tuinen plus een kamer met eikenbalken van dezelfde grootte. Elk van deze ruimten kan in een slaapkamer veranderd worden.


Hippische faciliteiten
Hier heeft de oprichter van de ANCCE (Asociación Nacional de Criadores de Caballos de Pura Raza Española) een vereniging van de beroemdste elegante Spaanse Paarden, de prachtige Yeguada San Miguel, een volbloed voor royalty, gefokt.

U vindt hier een stal met 4 ruime boxen, zadelkamer, veranda, ingebouwde BBQ en een gebouw voor antieke koetsen. ( 349,12 m2.)
Ruimte voor 8 veulens zonder moeder;
Ruimte voor 30-40 fokmerries;
Externe douche en verzorgingsfaciliteiten;
Buitenpiste;
Stenen schuur 126.10 m2 ;
Overdekte opslagruimte voor paardenvoer en landbouwmachines.


Kapel

Zoals in dit soort huizen op dat moment gebruikelijk was, heeft het huis ook een kapel met gewelfde terracotta plafonds. 84 m2


Extern

Fraaie tuinen met automatische irrigatie, omringen het huis. Er is een overvloed aan strategisch geplaatste zitplaatsen en een overkapping met terras voor diner of lunch.
Daarnaast vindt U een hier een zwembad omringd door schaduwrijke gazons, bomen en struiken.
Het poolhuis bestaat uit een kleedkamer, een fitnessruimte en een ruimte voor de techniek van het zwembad. De overdekte patio, met bakstenen ingebouwde BBQ, kijkt uit op het zwembad en de tuinen.- 75m2.


Garage voor 4 auto's - 110,80 m2
Helikopterlandplaats
Grasland
Prive reservoir
Groentetuin
Waterbron.


Afstanden naar:

BCN: 40 km
BCN Luchthaven: 66 km
Girona: 79 km
Girona Luchthaven: 54 km
Golfbaan: 4 km
Nationaal Park: 19 km
Stranden: 20 km
.