Landgoed in betoverende omgeving, Vlaanderen, België

<>
Locatie: Nabij Antwerpen, België: Prijs: Op aanvraag Objectnummer 300


Perceel: 570.000 m²
Bouwjaar: 1851 (volledig gerenoveerd in 2002)
Lift
Garages:
Binnenzwembaden: 2


Dit 'top of the de range' landgoed met hippische faciliteiten bestaat uit een perceel van maar liefst 57 hectare met een monumentaal landhuis, een landhuis voor gasten, een conciergewoning, 17 paardenstallen (vergunning voor 22), binnen- en buitenmanege, een studio voor personeel, garages en diverse bijgebouwen.
Het is gelegen in het centrum van een idyllisch park met een royale oprijlaan.
De panden zijn volledig gerenoveerd en herbouwd in 2002 met dezelfde, originele -maar schoongemaakte- bakstenen.
Uitstekend gelegen met snelle bereikbaarheid tot snelwegen en internationale luchthavens (Brussel, Eindhoven, Rotterdam).
Verkoop van verschillende gedeelten behoort tot de mogelijkheden.

Dit prestigieuze landgoed ligt verborgen in een gebied van weilanden, bossen, heide en duinen en bestaat uit diverse karakteristieke gebouwen:
een indrukwekkend landhuis (kasteel Villa) met intieme sfeer biedt alle denkbare gemakken zoals o.a. een fraai overdekt zwembad, sauna, whirlpool, massage douche, en meer.
De hightech installaties zijn duurzaam en milieuvriendelijk.
Daarnaast beschikt dit landgoed over een 2e villa met binnenzwembad en sauna dat ook bijzonder geschikt is als gastenverblijf.
Het hippische gedeelte omvat een professionele binnen-manege (50 x 20 m) met verwarming, een sprinklerinstallatie, luxe stallen, solarium, was / poetsplaats, een lobby met uitzicht op de binnenbak, een gedraineerde buitenmanege, verschillende bijgebouwen, garages, een huis voor de huismeester, studio voor stalpersoneel, omheinde weiden en prachtig ontworpen tuinen.
Bovendien wordt het landgoed, omringd door een vrij toegankelijk natuurreservaat van bijna 6000 hectare!

Meer informatie op aanvraag.
Solvabiliteitsverklaring vereist.