Woonboerderij met paardenstallen, Niederrhein, Duitsland

Locatie: Emmerich, Duitsland. Objectnr. 111. Prijs: 499.500,-- Euro

Woonoppervlakte: circa 268 m2
Perceel: 17.767 m2
Bouwjaar: 1964
Energieklasse: G 

Deze accomodatie is gelegen nabij Emmerich -net over de Rheinbrücke, Buurtschap Emmericher-Eyland, direct aan de grens met Nederland en ligt idyllisch midden in het groen.
De boerderij ligt aan een nagenoeg eigen weg. Vrij uitzicht naar alle kanten.
In het midden van de binnenplaats staat een hooiberg (7,9m doorsnede), deze is omgebouwd tot fraaie zitplaats voorzien van water, elektra, verwarming en tv. De toegang van het object is af te sluiten door een elektrisch bedienbare poort met camera bewaking.
Er is een goede verbinding met de openbare voorzieningen zoals artsen, winkels, de emmericher promenade, golfclub en jachthaven.
De autosnelweg A12/A3 is slechts circa 10 autominuten verwijderd.
Deze boerderij is uitermate geschikt voor paardenliefhebbers!


Begane grond:

Entree, hal met natuurstenen vloer en trap naar de 1e verdieping. Woonkamer met separate eetkamer en parketvloer. Luxe, moderne eetkeuken in L-vorm voorzien van alle inbouwapparatuur en ruime zitgelegenheid.


1e Etage: overloop naar drie slaapkamers, badkamer met bad en v.w.. Separaat toilet met v.w..

 

2e Etage: via vlizotrap naar zolder.

 

Het gehele woonhuis is onderkelderd o.a. verwarmingsruimte met opstelling cv-ketel (olie gestookt) ca. 6.000 liter en voorraadruimte.

In de aangebouwde sluis c.q. gang naar de schuur bevindt zich een kantoor- slaapkamer, bijkeuken, badkamer met douche en toilet en extra kamer (dit gedeelte is uitstekend als appartement in te richten)

In het midden van de binnenplaats staat een hooiberg (7,9m doorsnede), deze is omgebouwd tot fraaie zitplaats voorzien van water, elektra, verwarming en tv. .

 

Schuur 1: circa 700 m2: Dit gedeelte werd voorheen als paardenstalling met longeerruimte annex rijbak en wasplaats gebruikt. Afmetingen circa 15 x 46 meter. 18 inpandige paardenstallen zijn verdeeld over 2 separate gangen. Royale hooizolder met betonnen vloer.


Schuur 2: circa 350 m2: Voormalige hengstenstal. Deze schuur heeft een ruime werkplaats en een garage voor stalling van 1 auto. Partyruimte met bar en schuifpui, heren- en damestoiletten met wasruimte en berging.
Het overige deel is kapschuur met werkplaats.

 

Bijzonderheden:

* doorlopend gerenoveerd
* electrische toegangspoort met camerabewaking
* beschutte verwarmde hooiberg met zitgelegenheid
* deels duurzaam afgezet weiland
* sierhek aan de voorzijde
* rust en veel privacy aan nagenoeg eigen weg


.