Woonhuis met binnenmanege, Nederland

Locatie: omg, Arnhem. Ojectnummer 116. Prijs: € 1.275.000,--

 


Bouwjaar: 2000-2001
Perceel: 24550 m2

Op een fraaie locatie in het buitengebied gelegen chique paardenaccomodatie bestaande uit een vrijstaand woonhuis met een vrijstaande rijhal met o.a. paardenboxen, kantine, opslagruimte, buitenbak, stapmolen, longeerring/paddock en weiland. Deze professionele accomodatie is gesitueerd op een royaal perceel van 24.550 m² (uit te breiden), op korte afstand van inkoopmogelijkheden en de snelweg A50 en A12.

 

WOONHUIS

 

INDELING
Begane grond:
Hal met garderobe en een meterkast. Een vaste trapopgang biedt vanuit de hal toegang tot de 1e verdieping. Een lichte toiletruimte. De royale L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Middels diverse grote raampartijen in de voor- en zijgevel geniet de woonkamer veel lichtinval. Een open haard met schouw zorgt voor extra sfeer en warmte in de woonkamer. Openslaande deuren bieden vanuit de woonkamer toegang tot het terras aan de achtergevel. De open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting in hoekopstelling. De keuken biedt toegang de inpandige garage, die is voorzien van een betonnen vloer, aansluitingen voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen en een vlizotrap naar de bergzolder.

 

Eerste verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douchecabine met thermostaatkraan, een zwevend toilet, design radiator en een vaste wastafel.
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.


RIJHAL
Naast het woonhuis gelegen vrijstaande rijhal met een separate inrit. Aan de voorzijde van de rijhal bieden openslaande deuren toegang tot de kantine/ontvangstruimte. De kantine is voorzien van een bar, meterkast en een inbouwkast.
Boven de kantine is een bergzolder gesitueerd. Een loopdeur biedt vanuit de kantine toegang tot de achtergelegen gang met paardenboxen. Toiletruimte. Wasbergruimte welke is voorzien van een kitchenette .
9 paardenboxen (circa 4x3 mtr.) (uit te breiden). Poetsplaats met solarium, luchtventilatie en verlichting. De spuitplaats is voorzien van een rubberen vloer.
De binnenbak (± 18x33 mtr en uit te breiden naar 18 x 43m.) is voorzien van een Achterberg bodem en een houten bakrandkering. De metselwerk wanden zijn deels voorzien van een spiegel.
Een schuifdeur biedt toegang tot de 2e gang met paardenboxen

 

BUITENVOORZIENINGEN
Als u aan de achterzijde de hal verlaat bereikt u via het erf de 6 stands gegalvaniseerde stapmolen, mestplaats, buitenbak (ca. 20x60 m) met gedraineerde bodem, longeerring/paddock (ca. 16x16 m) en verschillende weides welke duurzaam zijn afgerasterd.

 

BIJZONDERHEDEN
- In overleg is er extra grasland aan te kopen;
-Verguning voor uitbreiding;
- Rust en ruimte op landelijke locatie


 

.