Partner/Opvolger gezocht voor africhtingsstal/Stoeterij, British Columbia, Canada

Locatie: Nabij Vancouver, Canada: Objectnr. 501, Prijs: 5.975.000,--


Perceel: circa 80 hectare.
Bouwjaar: 1975-2000
Woonoppervlakte:
Residentie 1: ca. 335 m2
Residentie 2: circa 155 m2
Appartement: ca. 41,5 m2
Energiebron: gas / elektriciteit


OVERZICHT

Wegens leeftijd partner/opvolger gezocht voor stoeterij van springpaarden in het westen van Canada.
Het bedrijf werd 30 jaar geleden opgericht, is inmiddels decennia lang succesvol op de markt en geniet het vertrouwen van een internationale klantenkring.
Deze stoeterij, is gebouwd met veel aandacht voor detail, volgens ecologische normen met de natuur als middelpunt.
Met een totale oppervlakte van ongeveer 80 ha komt deze paardvriendelijk omheinde, stijlvolle ambiance met passie voor paarden samen.
Hier bevinden zich de residence, een 2e woning, een appartement, de binnenrijbaan, de stallen, buitenpistes en nog veel meer.
Deze hippische accomodatie herbergt talrijke (momenteel rond de 110) springpaarden met 's werelds beste en meest bewezen bloedlijnen. (De paarden en inventaris zijn in de genoemde prijs inbegrepen)
Deze genetische pool is uniek in zijn soort
In eerste instantie wordt een partner gezocht die het bedrijf -op een later tijdstip- geheel kan overnemen.
Voor een belegger is dit een veilige investering in Canada. Het investeringsvolume vereist echter ook een noodzakelijk eigen kapitaal.
Deze paardenhouderij ligt in een prachtige vallei in British Columbia, Canada, op slechts 45 minuten van de internationale luchthaven, 1 uur -per vliegtuig- van Calgary en 45 minuten van Vancouver.


Wonen:
Residence 1:
Bouwjaar 2000, woonoppervlakte ca. 335 m2, living met openhaard, bibliotheek, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 toiletten, bar, disco, grote whirlpool, (zout water), sauna, wijnkelder, 3 kelderruimten.
Bijzonderheden: elementen van hout en natuursteen.


Residence 2:
Bouwjaar 1975, woonoppervlakte ca. 155 m, woonkamer, kantoor, woonkeuken, 4 slaapkamers, biljartkamer, badkamer, toilet, wijnkelder, opslagkelder met 'back-up' houtverwarming.

Appartement: bouwjaar 1995, woonoppervlakte 41,5 m2, woonkamer met geïntegreerde keuken, badkamer, slaapkamer.


Paardenhouderij / stoeterij:

De training van de paarden wordt begeleid door een deskundig team.
De eigenaar (zelf een succesvol Grand Prix-ruiter) leidt de paarden en ruiters op tot en met het internationale 5-sterren Grand Prix-niveau.
Deze paarden worden getoond tijdens springconcoursen in Canada en de VS, waar potentiële kopers hun keuze kunnen maken.


Hippisch complex:
Bouwjaar 1993. Het complex omvat een volledig geïsoleerde binnenmanege (25m x 65 m), verwarmde zadelkamer met toilet en stallen met 37 boxen (4m x 4m).
Daarnaast vindt U hier een separaat, verwarmd gedeelte voor de fokkerij zoals een dekstation, een laboratorium, dekruimte, wasplaatsen, onderzoeksruimte en solarium (Weinsberger).
Op de bovenverdieping bevinden zich een foyer met een capaciteit voor circa 100 gasten, een ruime keuken, een bar met uitzicht in de rijhal, kantoor, twee kamers voor gasten/personeel, douches en toiletten.
De trainingsmolen bevindt zich in een aparte hal met aangrenzende buitenstallen voor de fokmerries en videobewaking voor de veulenboxen.
Alle buitenstallen zijn uitgerust met verwarmde drinkbakken.
Er zijn uitstekende uitrij-mogelijkheden in de directe omgeving
Naast de hooi- en machinehal (20m x 30m) is er een aparte quarantainestal (5 externe boxen van Röwer en Rüb) en een werkplaats voor landbouwmachines aanwezig.
Er zijn ook verschillende buitenpistes. Een daarvan is een Grand Prix rijbaan met internationale afmetingen en een grasbodem.
Voor de fokmerries en de jonge paarden zijn er een veelvoud van verschillende grote weides met toegang tot ruime, open stallen beschikbaar.
Het hele perceel kan in de zomer worden geïrrigeerd met eigen bronwater (350 gallons per minuut).


Inventaris:
Laboratorium apparatuur, waaronder ultrasound scanner, elektronische microscoop, enz., Röwer en Rüb stapmolen met 20 m diameter, solarium (Weinberger), landbouwmachines (maaidorsers, vier tractoren, hooi en landbouwmachines, uitgebreide irrigatie-apparatuur, enz.), Volledige hindernispark van Röwer en Rüb, (AluTeam) paardentransporter (6 paarden), zadels, hoofdstellen, dekens, etc..


Alle informatie is gebaseerd op informatie die door de eigenaar aan ons is doorgegeven.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van deze informatie.
Solvabiliteitsverklaring noodzakelijk.