Professioneel paardenparadijs, Vlaanderen, België

<>
Locatie: Turnhout, België: Prijs: 4.900.000 Euro Objectnummer 252A


Totale kavelgrootte: 63.000 m2 (kan worden uitgebreid)
Landhuis (2002): circa 400 m2, 3 slaapkamers
2 badkamers
Buitenzwembad
Appartement personeel: 3 slaapkamers
Helikopter landplaats: gebruik in overleg met eigenaar
Energielabel: 274 kWh / m2Dit landgoed ligt aan de rand van een charmant dorp met een royale privétoegang. Deze hippische accommodatie combineert luxe leven met een professionele stal.
Het geheel bestaat uit een landhuis, een appartement voor personeel en een stallencomplex met 34 paardenboxen (uit te breiden) en een binnenmanege.
Dit landgoed ligt op minder dan een half uur rijden van Antwerpen (België) en Eindhoven (Nederland), ongeveer 40 minuten van Brussel (België), ongeveer een uur van Aken (Duitsland) en niet ver van het paardensportgebied bij het bekend Equestrian centre "De Peelbergen".
Daarnaast goede en snelle toegang tot twee internationale luchthavens: (Düsseldorf ca. 1,15 uur, Brussel 45 minuten)
Het landgoed heeft een heliplatform met volledige vergunning wat in overleg met de eigenaar kan worden gebruikt.


Wonen:
Landhuis: woonoppervlakte 400 m² (gebouwd in 2002)
Dit prachtige landhuis ligt direct naast het hippische complex.
Luxe woonkamer met open haard, luxe grote keuken, eetkamer, kantoor, 3 slaapkamers, 2 badkamers, drie open haarden en een buitenzwembad op een privé binnenplaats.


Appartement voor personeel met 3 slaapkamers, badkamer, woonkamer met geïntegreerde keuken, gelegen boven de stallen. De woonkamer kijkt uit op de stallen die in een cirkel zijn gebouwd.


Paardensportfaciliteiten
Het geheel toont de deskundigheid van de eigenaar.
Binnenbak met sprinklerinstallatie en een afmeting van 20 x 40 m. De kantine in het midden wordt omringd door een binnentuin.
Stal 1: 15 paardenboxen (ongeveer 4 x 5 meter, gebouwd in een cirkel met uitzicht op de binnentuin, 2 wasplaatsen, solarium, kantoor, zadelkamer, voerruimte.
Stal 2: boxen met 2 wasplaatsen, winkel, aparte ruimte voor de hoefsmid. Opslag voor hooi / stro
Buitenbak met professionele bodem, afmeting 25 x 65 m.
Overdekte trainingsmolen voor 6 paarden De longeercirkel is omgeven door een park en heeft een prachtig uitzicht op de paddocks en weilanden.


Deze hippische accommodatie wordt aangeboden zonder de kasteelvilla in de video. (dit object kan afzonderlijk worden gekocht)